Pognae Svart/Vinröd Ergonomisk Bärsele

 

Pognae bärselar är både funktionella och snyggt designade.Det här är en av storsäljarna med stilren svart design och vinröda detaljer. Visst är den läcker?

Pognae bärselar är tillverkade i mjuk och skön bomull. Insidan av axelremmarna är vadderade med 3D Airmesh, som även används på dyrare vandringsryggsäckar. Detta matrial andas och gör det skönare att bära selen under längre perioder. Tack vare utformningen av bärselen och storleken på framför allt midjebältet så belastar barnets tyngd framförallt midjan. Axlarna och ryggen blir inte alls lika ansträngda som med en traditionell bärsele. Detta gör att du kan bära ditt barn i flera timmar utan att få ont, dessutom med ett barn som väger upp mot 18 kg.

Pognae ergonomiska bärselar har dessutom en av marknadens lägsta vikter, endast 600 gram. I varje sele finns också en huva fastmonterad som enkelt kan fällas upp för att skydda barnet mot sol och vind. På framsidan, där barnets rygg ligger, finns en lucka med luftningsnät för att förhindra att barnet blir för varmt, framförallt inomhus och på sommaren.

Läs mer och handla Pognae Bärselar på denna länk: Köpa Pognae ergonomiska bärselar

Priser från 995 kr.

 

Pognae svart Bärsele Ergonomisk Ergo Bärsele

Historien om Ergobaby, bryter mot konkurrenslagen?

Ergobaby är en bärsele som urprungligen kommer från Danmark.
Det uppfanns av ett par som hade tröttnat på att få ont i rygg och axlar av bärselarna.
Nu mera har företaget sitt säte i Tyskland.

Busbjörnen är en av de butiker som var med och sålde Ergobaby redan när de kom till Sverige. Vi har hjälpt till att sprida varumärket då vi tycker att det är en bra produkt. Under de senaste åren har vi sålt fler än 500 bärselar.

Tyvärr har historien om Ergobaby nu tagit en ny vändning. Under 2011 gjordes en  stor förändring då det svenska försäljningskontoret lades ned, där VD samt flera duktiga anställda försvann. Istället har en svensk grossist tagit över försäljningen i norden.

Det första vi som återförsäljare fick reda på var att försäljningen i Sverige hade gått sämre än väntat. Senare fick vi samtal från den nya grossisten där vi tydligt fick förklarat för oss att vi måste höja våra priser till deras önskade nivåer. Eftersom vi vet att det finns lagar som skyddar mot denna typ av pris-oligopol (läs den Europeiska konkurrenslagen (2008:579).) så motsatte vi oss detta starkt!  Vi värnar om konsumenterna och vill verkligen inte hjälpa till i ett pris-samarbete som bryter mot lagen. Dessutom är fri prissättning ett måste för att få en fungerande marknad med priser anpassade mot verkligen och inte priser som bara gynnar återförsäljare och grossister.

Ungefär en månad senare blir Busbjörnen meddelade att vi inte längre får sälja Ergobabys bärselar med hänvisning till att vår webbutik inte innehåller ”rätt produkter”.

Detta ärende kommer nu att anmälas för brott mot Konkurrenslagen.

Pognae bärselar gör succé i Sverige

Pognae Ergonomisk BärseleIntresset för ergonomiska bärselar har ökat lavinartat i Sverige. För några år sedan var det svårt att tänka sig något annat än en Babybjörn. Men då dessa bärselar inte är anpassade för längre bruktider så fanns ett stort behov av sköna och ergonomiska bärselar för att kunna gå på stan, vandra, lämna på dagis eller vid andra tillfällen.

Nu finns en ny utmanare som är riktigt vass – Pognae!
Pognae kommer från Korea där traditionen att bära sina barn är väldigt stor. Här har det länge funnits ergonomiska bärsjalar , men på senare tid har även design och funktion påverkat. Nu finns en ny serie bärselar som är mycket sköna att bära, bättre än t.ex Ergobaby. Med det sköna och luftande matrialet 3D Airmesh (som även används i dyrare vandringsryggsäckar) i remmarna och med de breda kontaktytorna så är det inte alls jobbigt att bära sitt barn. Sedan är de också mycket snygga!

Pognae bärselar handlar du enklast hos Busbjörnen.se.
Ca pris: 995 kr