Pognae Svart/Vinröd Ergonomisk Bärsele

 

Pognae bärselar är både funktionella och snyggt designade.Det här är en av storsäljarna med stilren svart design och vinröda detaljer. Visst är den läcker?

Pognae bärselar är tillverkade i mjuk och skön bomull. Insidan av axelremmarna är vadderade med 3D Airmesh, som även används på dyrare vandringsryggsäckar. Detta matrial andas och gör det skönare att bära selen under längre perioder. Tack vare utformningen av bärselen och storleken på framför allt midjebältet så belastar barnets tyngd framförallt midjan. Axlarna och ryggen blir inte alls lika ansträngda som med en traditionell bärsele. Detta gör att du kan bära ditt barn i flera timmar utan att få ont, dessutom med ett barn som väger upp mot 18 kg.

Pognae ergonomiska bärselar har dessutom en av marknadens lägsta vikter, endast 600 gram. I varje sele finns också en huva fastmonterad som enkelt kan fällas upp för att skydda barnet mot sol och vind. På framsidan, där barnets rygg ligger, finns en lucka med luftningsnät för att förhindra att barnet blir för varmt, framförallt inomhus och på sommaren.

Läs mer och handla Pognae Bärselar på denna länk: Köpa Pognae ergonomiska bärselar

Priser från 995 kr.

 

Pognae svart Bärsele Ergonomisk Ergo Bärsele